top of page

Virtuoson äänitys- ja kuvauspalvelu

Äänitämme ja kuvaamme laulaja-pianistiparit ja muut erityisesti klassisen musiikin kokoonpanot (kuorot ja pienyhtyeet yms.) ammattitaidolla. Päämäärämme on tuottaa luonnollinen, soinniltaan ja dynamiikaltaan mahdollisimman alkuperäistä esitystä vastaava tallenne. Meille tärkeää on, että muusikko kokee tallenteen vastaavan esityksensä tuottamaa tarkoitusta nyansseineen ja vivahteineen, jolloin tulkinta ja muusikon taiteelliset tarkoitusperät välittyvät kuulijalle  ja katsojalle alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti.

Kiinnitämme erityisesti huomiota tilan akustiikkaan, mikrofonien sijoitteluun ja jälkitöinä tehtävän miksauksen luonnolliseen soinnin ja dynamiikan hallintaan niin että äänen- ja kuva laatu on parhainta mahdollista.

Käytössämme on laadukkaita mikrofoneja ja kuvauskalustoa parhaan mahdollisen laadun taltioimiseksi.

Toteutamme tarvittaessa vaativimmatkin editoinnit leikkaamalla otoista parhaiten onnistuneet osuudet  ja koostamalla niistä parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

 

Virtuoson kuvaus- ja äänityskalusto on helposti liikuteltava ja pystymme toteuttamaan tallennustilaisuuden joustavasti asiakkaan toivomassa paikassa.

 

Jos jostain syystä äänitys tehdään tilassa jossa luonnollinen akustiikka ei ole suopea klassisen musiikin vaatimuksiin, rakennamme miksausvaiheessa keinotekoisen tilavaikutelman musiikin vaatiman estetiikan mukaan.

 

Virtuoso tarjoaa äänitystilanteeseen myös taiteellisen tuottajan palvelua. Pitkäaikaisen uran klassisen musiikin saralla omaavat Juhana Suninen (Oopperalaulaja, Medianomi) ja Riku Pelo (Oopperalaulaja, Laulupedagogi) voivat tarvittaessa neuvoa taiteilijaa äänitys- ja kuvaustilanteen vaatimissa haasteissa parhaan taiteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Virtuoso tarjoaa myös valokuvauspalvelua esim. promokuvia, Cv-kuvia ja yhtyekuvia.

 

Virtuoso tarjoaa myös laulajille studioäänitysmahdollisuutta esim. valmiiksi äänitettyjjen taustojen päälle jolloin miksausvaiheessa on mahdollisuuksia vaikuttaa lopputulokseen laajasti esim. sävelpuhtauden korjauksilla ja muilla editoinneilla. Olemme erikoistuneet erityisesti Melodyne ohjelmiston käyttöön. Toteutamme myös kappaleiden tuotantoa valmiiksi soitettuine taustoineen.

 

Virtuoso Oy:n viimeaikaisia töitä:

- Lauluyhtye Virtuoson CD-julkaisu "Natalie" 2016

- Lauluyhtye Virtuoson  promokuvaussessio 2020

- laulaja-pianistiparien äänitystilaisuus Roihuvuoren kirkossa syyskuussa 2020 ja tammikuussa 2021

- Joulun rauhaa stream-konserttitallenne Salon kirkossa 2020

- Ooppera Skaalan ja Boxin joulukonserttistreamin äänitys, miksaus ja kuvaleikkaus Aleksanterin Teatterissa 2020

- tenori Heikki Halisen stream-joulukonserttitallenne Espoon Tuomiokirkossa 2020.

Kysy rohkeasti tarjous!

bottom of page